16квітня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА ПОЛІТИКА У чотирьох районах Кіровоградщини досі не визначили переможців на посади очільників

ПОЛІТИКА

У чотирьох районах Кіровоградщини досі не визначили переможців на посади очільників

Офіс Президента України погодив уже 10 кандидатур голів райдержадміністрацій Кіровоградської області. Проте система «LIFT» не припиняє свою роботу, адже в деяких районах області досі не визначені переможці на посади голів райдержадміністрацій.

19 12 240

Про це голова облдержадміністрації Андрій Балонь розповів представникам ЗМІ під час брифінгу, інформують в пресслужбі ОДА.

«Ще три комплекти документів за наслідками фінальних співбесід уже підготовлені та скеровані до Офісу Президента. Протягом цього тижня плануємо надіслати на погодження ще 4 комплекти документів осіб, які успішно пройшли співбесіди. Як наслідок, ми отримаємо 17 кандидатів. На сьогодні залишається 4 райони, на посади очільників яких ще не визначені переможці, тому "LIFT" не припиняє свою роботу», – зазначив очільник області.

Він також повідомив, що під час співбесід з претендентами з районів, де системою «LIFT» було відібрано по декілька кандидатур, запропонував переможцям співпрацювати в команді із фіналістами.

«На сьогодні визначено 5 районів, де на керівні посади заходитимуть цілі команди людей, які незалежно проходили конкурс. Думаю, це буде корисно для громад», – підкреслив Андрій Балонь.