25квітня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА ПОЛІТИКА У Кропивницькому на сесію зібрався обласний парламент дітей (ФОТО)

ПОЛІТИКА

У Кропивницькому на сесію зібрався обласний парламент дітей (ФОТО)

У п’ятницю, 28 лютого, відбулося відкриття І сесії ХІІІ скликання Кіровоградського обласного парламенту дітей. У засіданні взяли участь юні депутати, які представляють 26 місцевих осередків.

20 03 03 

З початком роботи нової сесії парламентарів привітала заступник голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Тетяна Волинець. Посадовець наголосила, що від молодого покоління сьогодні в державі залежить надзвичайно багато, тому дуже важливо вже в юному віці бути корисним для суспільства.

20 03 02

«Багато залежить від ваших ідей, від проєктів, які ви розробляєте в різних галузях у рамках роботи парламенту дітей. Я закликаю вас бути активними і вірити в себе, у свої сили», – підкреслила Тетяна Волинець.

Заступник голови Кіровоградської ОДА також акцентувала на тому, що саме представники дитячого парламенту мають усі шанси стати у майбутньому депутатами, керівниками, фахівцями органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

«Ми чекаємо молодих, яскравих, талановитих кадрів. Ми бачимо вас радниками і майбутніми посадовцями», – зазначила вона.

На засіданні депутати прозвітували про результати роботи обласного парламенту дітей попереднього скликання, розглянули питання порядку денного та ухвалили низку рішень.

20 03 04

20 03 06

Під час сесії також було підписано тристоронню угоду про співпрацю обласної ради, обласної державної адміністрації та обласного парламенту дітей.

20 03 05

20 03 01

http://www.kr-admin.gov.ua

Фото зі сторінки Тетини Волинець у фейсбуці