19квітня2024

ГОЛОВНА ПОЛІТИКА Власні амбіції деяких обласних обранців стали на заваді вирішенню нагальних питань усієї Кіровоградщини

ПОЛІТИКА

Власні амбіції деяких обласних обранців стали на заваді вирішенню нагальних питань усієї Кіровоградщини

Голова Кіровоградської обласної ради Олександр Чорноіваненко після наради з уповноваженими представниками депутатських фракцій політичних партій обласної ради оголосив перерву у роботі пленарного засідання тридцятої сесії.

05 6

Про дату і час продовження роботи сесії повідомлять додатково.

Як уже повідомляли, сьогодні 5 березня, під час пленарного засідання брати Ігор та Руслан Степури заблокували трибуну і президію Кіровоградської облради через відмову депкорпусу поновити Ігоря Степуру на посаді заступника голови обласної ради.

Своїми діями зазначені особи унеможливили роботу присутніх щодо вирішення нагальних потреб сьогодення в області.

Так, першим питанням порядку денного було прийняття звернення депутатів Кіровоградської обласної ради до Кабінету Міністрів України.

Про це повідомила Ганна Ніжнікова на початку сесійного засідання міської ради Кропивницького, яке розпочалося одночасно із обласним.

За її пропозицією, місцеві депутати підтримали звернення до обласних колег щодо пересторог громади з приводу останнього етапу медичної реформи в країні, відповідно до якої, в області буде скорочено кілька медичних установ. Саме цей документ мав бути зачитаний із трибуни у обласній сесійній залі.

Також до приміщення облради завітали чимало активістів на підтримку цього звернення.

Та власні амбіції деяких обласних обранців стали на заваді вирішення нагальних питань усієї Кіровоградщини.

05 5

Читайте також: Заступник голови Кіровоградської облради виграв суд про поновлення на роботі

Чому заблокували роботу сесії Кіровоградської обласної ради