20квітня2024

ГОЛОВНА ПОЛІТИКА Депутатів Кіровоградщини навчали взаємодіяти з мешканцями громад

ПОЛІТИКА

Депутатів Кіровоградщини навчали взаємодіяти з мешканцями громад

208732928 927869078068732 3861652548353293692 n

Тренінг для місцевих депутатів та їхніх помічників провели у приміщенні Krop:hub, що в обласному центрі.

На тренінг також приїхали секретар Олександрійської міської ради, депутати районних та селищних рад, поінформували в пресслужбі АПН.

«Такі заходи не тільки надихають та дають професійне зростання, але й є чудовим нетворкінгом та обміном досвіду з колегами», – поділилась враженнями від заходу депутатка Анна Зарічна.

Де ж іще навчатися конструктивній взаємодії місцевих депутатів з мешканцями громади, як не в громадському просторі Krop:hub Кропивницький, який уже, по своїй суті і функціоналу, є майданчиком взаємодії громади, реалізації громадських ініціатив, місцем єднання та діалогу, вважає депутатка Катерина Колтунова.

«Одним із наших пріоритетних завдань є підвищення ефективності та відкритості в роботі Кропивницької міської ради, а для цього потрібно не тільки критикувати, а і навчати. Тому ми і проводимо подібні освітні заходи. Ми раді, що учасники тренінгу залишились задоволеними, і сподіваємося, що вони активно використовуватимуть набуті знання на практиці», прокоментував організатор заходу Дмитро Сінченко.