25квітня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА ПОЛІТИКА Націоналісти закликають підтримати перейменування Кіровоградської міської ради на Кропивницьку

ПОЛІТИКА

Націоналісти закликають підтримати перейменування Кіровоградської міської ради на Кропивницьку

IMG 9575 640x400

На понеділок, 4 вересня, заплановано чергове засідання сесії міської ради Кропивницького.

Серед питань порядку денного, які  будуть винесені на розгляд депутатів, планується голосування за підготований фракцією ВО «Свобода» проект рішення щодо перейменування міськради з "Кіровоградської" на "Кропивницьку".

Кропивницька міська організація політичної партії ВО «Свобода» звертається до громадських активістів та соціально активних мешканців міста з проханням прийти на засідання сесії та висловити свою підтримку абсолютно адекватному і доречному у сьогоднішніх реаліях кроку – перейменуванню органу самоврядування міста, яке вже понад рік носить назву «Кропивницький».

Крім того, націоналісти закликають активізувати просвітницьку роботу та розтлумачити окремим депутатам, чому важливо припинити вживання заборонених Законом України комуністичних назв у час війни з імперською Росією.

Представники ВО «Свобода» переконані,  що за активної підтримки громадськості міста вдасться натиснути на ту частину депутатів, які з різних причин не хочуть прощатися зі старою комуністичною назвою «Кіровоград», і змусити їх ухвалити єдино правильне рішення.