18квітня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА ПОЛІТИКА Чому головою обласного осередку ВО «Свобода» на Кіровоградщині обрали Андрія Міщенка

ПОЛІТИКА

Чому головою обласного осередку ВО «Свобода» на Кіровоградщині обрали Андрія Міщенка

Як відомо, 24 лютого у Кропивницькому за участі лідера ВО «Свобода» Олега Тягнибока пройшла  звітно-виборча конференція обласного осередку ВО «Свобода». 

У ході зборів головою організації націоналістів одностайно обрали Андрія Міщенка. 

За інформацією свободівців, попередній голова обласної організації Ігор Степура склав свої повноваження у зв’язку з неможливістю поєднувати посаду заступника голови Кіровоградської обласної ради та керівника осередку політичної партії. 

«Андрій Міщенко – ветеран партії, член ВО «Свобода» з 1991 року. На початках розвитку партії він очолював Тернопільську організацію, а потім успішно створював Чернігівську обласну організацію. Крім того, у своєму послужному партійному списку Андрій Міщенко має позитивний результат створення Дніпропетровської організації. Обидві ці організації, Чернігівська і Дніпропетровська, функціонують саме завдяки людям, яких мобілізував друг Андрій. Він був народним депутатом України минулого скликання. Завдання, яке стоїть зараз перед Андрієм Міщенком, – продовжити всі позитивні тенденції в Кіровоградській обласній організації. Крім того, буде завдання підвищити попередній результат і домогтися більшої підтримки націоналістів на наступних виборах», – пояснив своє рішення по зазначеній кандидатурі Олег Тягнибок.

Учасники конференції одностайно підтримали кандидатуру Андрія Міщенка на посаду голови обласної організації ВО «Свобода». 

Звертаючись до делегатів конференції, новообраний очільник висловив впевненість у плідній співпраці зі свободівцями області, а відтак – і з прихильниками «Свободи». 

Андрій Міщенко«Якщо кожен із вас буде запалювати навколо себе друзів, знайомих, середовище, де працює, тим далі буде розходитися наша ідея. Я вважаю, що тут є добрі перспективи, оскільки ваша земля – це гетьманщина, а у нас зараз дуже сильним є національне відродження. Друге – ми бригада, яка воює. Ми маємо працювати, адже ми можемо контролювати державу. Кожен із нас є цінним кадром, бо він сам прийшов із вулиці в політику, аби щось змінити. А таким людям болить держава, такі люди є особливо вмотивованими і амбітними, щоб домогтися результату», – підкреслив Андрій Міщенко. 

ЧИТАЙТЕ такожРотація в керівництві націоналістів Кіровоградщини: Степуру замінили Міщенком