26квітня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА ПОЛІТИКА Кропивницький: нове покоління політиків

ПОЛІТИКА

Кропивницький: нове покоління політиків

Студенти Донецького національного медичного університету Юрій Таран та Владислав Павлиш стали переможцями фіналу дебатного турніру серед вищих навчальних закладів Кропивницького, який провело громадське об'єднання «Інститут Республіка», та вибороли право представляти свій виш на Всеукраїнському дебатному турнірі у Києві.

09 3

Громадське об'єднання «Інститут Республіка» займається створенням молодіжних політичних шкіл та ініціатив. Одна з форм політичних шкіл – це дебати за «оксфордською» методикою.

Відповідно до формату змагань, учасники мали представити точки зору влади та опозиції та відстояти власну позицію, а також дати гідну відповідь іншим учасникам дебатів на «гострі» питання. Темою фінальної гри стало квотування молоді у виборчих списках.

«Як для розвитку майбутніх громадських активістів, так і саморозвитку в плані активного спікерства брати участь у таких турнірах досить цікаво. А також це навчає працювати в команді та допомагає здобувати нові знання», – зауважили Юрій Таран та Владислав Павлиш.

https://www.facebook.com/kropmeduniver/