19квітня2024

ГОЛОВНА Ще.. КОЛОНКИ Як залучити удачу в Новому 2018 році: поради астролога

З ПЕРШИХ УСТ | НОВИНИ КІРОВОГРАДЩИНИ

Як залучити удачу в Новому 2018 році: поради астролога

c85b021bc76b4d0807281c0ee15af0f40ed4665e 

Зовсім скоро на зміну навіженому Вогненному Півневі прийде доброзичлива Жовта Земляна Собака.

Як зустріти господиню цього року, щоб завоювати її прихильність і які прикмети обіцяють нам благополуччя в 2018-му, розповідають астрологи.

Як зустріти Новий рік?

Собака – тварина домашня, любить затишок і не терпить самотності. Тому зустрічати цей Новий рік найкраще в колі близьких друзів і родичів. Не дозволяйте собі сумувати і думати про проблеми: веселіться, танцюйте, беріть участь у конкурсах.

Колір тотема – жовтий. Тому добре якщо в наряді і інтер'єрі будуть присутні жовтий, помаранчевий, коричневий і будь-які їх відтінки. При цьому уникайте тваринних принтів на одязі і в декорі (наприклад, леопард).

Подбайте, щоб на святковому столі було більше м'ясних страв, птиці, овочів і фруктів. При цьому не потрібно стояти біля плити годинами, творячи кулінарні шедеври, нехай їжа буде простою і домашньої.

А ще Собака не любить п'яних, тому не зловживайте в цю ніч спиртним.

Як залучити удачу в свій будинок?

Є кілька простих способів зробити новорічне диво і залучити в свій будинок удачу і благополуччя.

Щоб залучити в будинок благополуччя і процвітання – поставте на стіл глиняну мисочку з зерном і монетами.

Проведіть ревізію в своїх речах і викиньте все зламане і непотрібне. Це дозволить очистити енергетику будинку і звільнити місце для нових речей.

Купіть скарбничку у вигляді собаки і поставте її в передпокої. Скиньте туди всі наявні в будинку дрібні монети і запропонуйте вашим гостям покласти в неї символічно хоча б одну монетку – це принесе достаток і їм і вам.

Покладіть велику купюру в кишеню свого новорічного вбрання або приколіть банкноту шпилькою в непомітному місці, а після святкування покладіть її в гаманець у якості талісмана. Це приверне фінансову удачу на весь рік.

Поки б'ють куранти, подружжя має міцно триматися за руки. Цей невеликий обряд зміцнить відносини і забезпечить гармонію в сім'ї протягом всього наступного року.

Пара, яка хоче скоріше зачати дитину, повинна повісити на ялинку (або покласти під неї) будь-яку дитячу річ, наприклад, пінетки або соску.

Що рік прийдешній нам готує?

Також існує ряд новорічних прикмет, які розкажуть, що чекає вас в Році Собаки. Наприклад, якщо під час святкування у вас засвербіла ліва долоня – рік буде прибутковим.

Якщо напередодні Нового Року або в новорічну ніч ви побачили уві сні собаку, вас чекає щастя і велика удача.

Якщо 31 грудня або 1 січня ви зустріли собаку на вулиці, обов'язково погодуйте її. Так ви заручитися підтримкою тотема на весь 2018 рік.

Якщо 2017 рік був для вас невдалим, напередодні 31 грудня спаліть календар із роком, що минає. Поки горить папір, уявляйте, що ви рятуєтеся від всіх проблем і починаєте 2018 рік з чистого аркуша.

Якщо ви випадково забруднили новорічний наряд, на вас чекає удача і радісна подія.