29березня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА Ще.. ЗДОРОВ'Я Кіровоградська обласна дитяча лікарня одержала сучасне медобладнання

ЗДОРОВ'Я

Кіровоградська обласна дитяча лікарня одержала сучасне медобладнання

IMG 0379

Учора, 19 грудня, ПриватБанк та благодійна організація «Всеукраїнський благодійний фонд «Допомагати просто!» вручили лікарям Кіровоградської дитячої  обласної лікарні сучасне медичне обладнання – пульсоксиметр Rad 8 та  насос шприцевий інфузійний SEP-21S Plus.

IMG 0354

«Ми вдячні за нові, сучасні і такі потрібні апарати. Пульсоксиметр допоможе нашим лікарям визначати насиченість кислороду у крові дитини та розуміти, коли варто підключати до апарату штучної вентиляції легенів, контролювати роботу серця та легенів дитини під час вводу лікарських препаратів. Насос шприцевий інфузійний дасть змогу вводити надчіткі дози медичних препаратів, наркозу, хіміотерапії до крові пацієнтів.  Цей апарат - на 2 шприци, що дуже важливо, адже ми матимемо змогу вводити одночасно 2 різних препарата, або працювати для двох дітей одночасно», – зазначив заступник головного лікаря Кіровоградської дитячої обласної лікарні Михайло Ліщиновський.  

«У рамках програми «Звичайне диво» ПриватБанк перерахував майже 2,6 млн грн для придбання медичного обладнання для дитячих обласних лікарень. І це ще не всі подарунки від нас, вранці 1 січня ми підемо разом з нашими друзями, компанією Mastercard, в кожну обласну дитячу лікарню України, щоб привітати маленьких пацієнтів зі святами. Понад 3000 дітей змушені зустрічати Новий рік в стінах медичних закладів. І наша підтримка та подарунки додадуть їм сил подолати усі хвороби. Ми вдячні нашим клієнтам, які долучилися до акції, та запрошуємо усіх, хто ще не з нами, зареєструватися, ще є час до 31 грудня». – зауважила заступник директора Кіровоградської філії ПриватБанку Раїса Килимниченко.

Стати учасником найзворушливішої акції «Звичайне диво», яка триватиме до 31 грудня,  і прийняти участь у благородній справі може кожен. Досить лише зайти зареєструватися  за посиланням і розраховуватися у торгівельно-сервісній мережі картками ПриватБанку. Після кожної покупки банк буде перераховувати 1 грн на благодійність. 

Анжела Дзінзюра