23квітня2024

ГОЛОВНА Ще.. ЗДОРОВ'Я Майже всі дитячі табори Кіровоградщини не відповідають нормам пожежної безпеки

ЗДОРОВ'Я

Майже всі дитячі табори Кіровоградщини не відповідають нормам пожежної безпеки

На Кіровоградщині рятувальники перевірили протипожежний стан дитячих оздоровчих таборів.

05 19 9

У цьому сезоні на території області планують розпочати роботу 6 об’єктів відпочинку та оздоровлення дітей: «Бригантина» Новоархангельський район, «Дружба» Олександрійський район, «Жовтень» Олександрівський район, «Лісова пісня» Маловисківський район, «Чайка» Гайворонський район, «Сонячний» Долинський район.

Фахівці Управління ДСНС України в області спільно з представниками місцевих органів виконавчої влади, органами місцевого самоврядування та зацікавлениими відомчими організаціями провели комплекс заходів щодо приведення зазначених об’єктів у належний протипожежний стан.

05 19 8jpg

Вони проаналізували стан пожежної безпеки, на основі якого розробили комплексні плани організаційно-технічних заходів щодо приведення таборів у належний протипожежний стан, призначили осіб, відповідальних за їх виконання. З обслуговуючим персоналом даних об’єктів провели інструктажі з питань пожежної безпеки.

На теперішній час із шести об’єктів відпочинку та оздоровлення дітей приведено у належний протипожежний стан один (табір «Сонячний» Долинський район), ще по п’яти вживають заходи щодо усунення порушень вимог пожежної безпеки до початку оздоровчого періоду.

05 19 10

Управління ДСНС України в області встановило відповідний контроль за організацією роботи щодо приведення закладів відпочинку та оздоровлення дітей у належний протипожежний стан.

https://kr.dsns.gov.ua