25квітня2024

ГОЛОВНА Ще.. ЗДОРОВ'Я Кращі спортсмени та тренери Кропивницького отримали відзнаки та грошові сертифікати (ФОТО)

ЗДОРОВ'Я

Кращі спортсмени та тренери Кропивницького отримали відзнаки та грошові сертифікати (ФОТО)

Вчора, 12 вересня, У Кропивницькому на базі ФК «Зірка» до Дня фізичної культури і спорту перший заступник голови Кіровоградської облдержадміністрації Сергій Коваленко та голова обласної ради Олександр Чорноіваненко відзначили провідних спортсменів та тренерів.

09 19 58

Про це інформує пресслужба ОДА.

Під час урочистостей неодноразово згадували про спортивні здобутки Кіровоградщини. Зокрема, 147 спортсменів області представляли нашу державу на офіційних міжнародних змаганнях з дзюдо, скелелазіння, кунгфу, бейсбол, легкої атлетики, софтбола, боксу тощо і здобули 3 золотих, 2 срібні та 6 бронзових медалей. Найбільш феєричним став останній чемпіонат світу з плавання серед спортсменів з вадами слуху, де наші спортивні зірки – Ірина Терещенко та Дар'я Тарасенко на двох здобули 11 срібних нагород.

09.19.60

У нинішньому році для спортсменів області, які показали високий результат, у обласному бюджеті були передбачені 104 тисяч гривень на виплату грошових винагород.

Сергій Коваленко та Олександр Чорноіваненко вручили кращим спортсменам та тренерам відзнаки обласної влади та грошові сертифікати за високі досягнення на змаганнях міжнародного рівня.

09.19.59 1

09.19.57