23квітня2024

ГОЛОВНА Ще.. ЗДОРОВ'Я Тетяна Волинець: Слідкуватимемо, щоб у лікувальних закладах Кіровоградщини не було дефіциту матеріально-технічного забезпечення

ЗДОРОВ'Я

Тетяна Волинець: Слідкуватимемо, щоб у лікувальних закладах Кіровоградщини не було дефіциту матеріально-технічного забезпечення

На Кіровоградщині додаткові засоби захисту для медичних працівників розподілять між лікарнями «першої» хвилі.

20 03 327 

Про це під час брифінгу повідомила заступниця голови ОДА Тетяна Волинець вчора, 31 березня, інформують в пресслужбі ОДА.

Кіровоградська область отримала другу партію благодійної допомоги з засобами індивідуального захисту для медиків, які лікуватимуть хворих на коронавірус. Близько 4 тисяч респіраторів та масок посиленого захисту, а також близько тисячі звичайних масок та захисних костюмів розподілять між лікарнями першої «хвилі».

«Ми тримаємо на постійному посиленому контролі забезпечення лікарень першої «хвилі». Додатково будемо отримувати матеріально-технічне забезпечення та слідкуватимемо за тим, щоб в лікувальних закладах не було дефіциту», – відзначила Тетяна Волинець.

Зазначимо: перша «хвиля» лікарень є основною. Це лікувальні заклади, які в першу чергу прийматимуть хворих на коронавірус. На Кіровоградщині таких медзакладів п’ять. Це Кіровоградська обласна лікарня, Центральна міська лікарня в Кропивницькому, Центральна міська лікарня в Олександрії, Добровеличківська ЦРЛ і Олександрійська ЦРЛ.