19квітня2024

ГОЛОВНА Ще.. ЗДОРОВ'Я Свято спорту у Кропивницькому: привітання, виступи юних талантів та вручення відзнак (ФОТО)

ЗДОРОВ'Я

Свято спорту у Кропивницькому: привітання, виступи юних талантів та вручення відзнак (ФОТО)

20 09 75

Учора, 15 вересня, міський голова Кропивницького Андрій Райкович взяв участь в урочистостях, присвячених Дню фізичної культури та спорту України. Свято спорту відбулося в обласному театрі імені Марка Кропивницького, а його офіційному відкриттю передували виступи кращих юних спортсменів обласного центру.

20 09 74

20 09 73

Андрій Райкович, від імені громади міста, щиро привітав всю спортивну еліту Кіровоградщини. Міська влада робить все для динамічного розвитку фізичної культури і спорту в обласному центрі. передсвятковий для Кропивницького тиждень розпочався із відкриття реконструйованого футбольного поля дитячо-юнацької спортивної школи №2. А за 5 років у місті створено нову ДЮСШ №4, введено в експлуатацію 27 нових сучасних шкільних спортзалів, реконструйовано єдиний в області стрілецький тир, спортсменам придбано нову сучасну спортивну зброю, велосипедисти мають не лише нові велосипеди, а й спецавтомобіль. Нарешті, у Кропивницькому відкрили чудовий шахматний клуб, десятки нових спортмайданчиків. А в планах міської влади ще амбітніші проєкти: спортивно-ігрові містечка в спальних районах і давня мрія містян – мультиплекс.

«Я щиро вдячний вам, дорогі спортсмени, вашим тренерам, викладачам фізичного виховання за величезний внесок у розвиток спортивного руху у Кропивницькому. Низький уклін за те, що ви примножуєте спортивну славу міста і всієї держави. А міська влада робить усе, щоб спортивні успіхи кропивничан гартувалися в сучасних умовах. Нехай на всіх аренах звучать ваші імена, здіймається синьо-жовтий прапор і звучить гімн України. Щоб ви всім рекордам кропивницькі дали імена!» – відзначив у своєму вітальному слові Андрій Райкович.

А кращим спортсменам і тренерам міста міський голова вручив відзнаки міської ради та її виконавчого комітету.

20 09 79

20 09 80

20 09 77

20 09 76

http://www.kr-rada.gov.ua

Читайте також: