29березня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА Ще.. ЗДОРОВ'Я У вересні гемодіалізний центр у Кропивницькому прийме перших пацієнтів

ЗДОРОВ'Я

У вересні гемодіалізний центр у Кропивницькому прийме перших пацієнтів

5615 1200x800 2

У міському гемодіалізному центрі, що відкриється до Дня міста у Кропивницькому на території міської лікарні імені Святої Анни, будівельники приступили до внутрушніх оздоблювальних робіт.

З інспекційною поїздкою на об’єкті побував секретар міської ради Андрій Табалов, інформує прес-служба міської ради. Він оглянув завезене обладнання, поцікавився, який вигляд матимуть відремонтовані палати.

Щоб у майбутньому центрі пацієнтам було комфортно, а медикам зручно, роботаии із внутрішнього оздоблення погодилася опікуватися відомий у місті підприємець, меценат, член Громадської ради при виконкомі Людмила Шубіна. Вона не залишає без уваги жодної дрібниці і це служить певною гарантією, що роботи будуть виконані якісно і, головне, у визначений термін.

"Понад сто кропивничан з нетерпінням очікують відкриття гемодіалізного центру, для них це питання життя і смерті. Всі пам’ятають, які дискусії точилися навколо долі колишнього пологового будинку № 2, бачили провокації від певних політиків і чули звинувачення у тому, що будинок буде використовуватися не за призначенням. Сьогодні ми маємо один із кращих прикладів інвестицій у міську систему охорони здоров’я. Ми вже отримали відремонтоване приміщення, комплект необхідної апаратури відомого виробника для виконання гемодіалізу. Запуск Центру – справа найближчого часу. З міського бюджету виділено 450 тисяч гривень на благоустрій прилеглої території, заміну комунікацій, енергопостачання", - підкреслив Андрій Табалов.