25квітня2024

ГОЛОВНА Ще.. ЗДОРОВ'Я Кропивницький: “Добруджа” отримала від благодійників дороговартісний апарат

ЗДОРОВ'Я

Кропивницький: “Добруджа” отримала від благодійників дороговартісний апарат

DSCN0868

Дитяча міська лікарня “Добруджа”, що в Кропивницькому,  отримала від благодійного Фонду ПриватБанку  “Допомагати просто!” довгоочікуваний найсучасніший апарат, вартість якого понад 125 тис. грн. 

Прилад допомагатиме медикам  візуалізувати вени та швидко і зовсім безболісно вводити лікарські препарати. Відтепер маленькі пацієнти  більше не будуть боятися болючих внутрішньовенних ін’єкцій.

“Співпраця з ПриватБанком – це не лише високий рівень обслуговування, але й постійна турбота про наш лікувальний заклад, – розповідає Оксана Клюєнко, головний лікар дитячої міської лікарні “Добруджа”. –  Ми давно мріяли саме про такий апарат, і сьогодні наші мрії збулися. Тепер можемо легко і абсолютно безболісно вводити препарати навіть у самі непомітні вени наших пацієнтів. Апарат підсвічує місце введення ліків, і ми чітко бачимо кожну судину і навіть, як пульсує кров”.

“Ми придбали цей апарат за кошти наших клієнтів, для яких слово “благодійність” має особливий зміст, – розповідає Ростислав Масло, директор Кіровоградської філії ПриватБанку. Всеукраїнська благодійна програма ПриватБанку “Допомагати просто!” діє ще з 2011 року.  Лише за 2017 рік наші клієнти перерахували до Фонду майже 41 млн грн. Основними напрямками благодійності були та залишаються допомога дітям, хворим на рак,  дитячим будинкам,  бійцям, пораненим в АТО, та захисникам на фронті”. 

Благодійником може стати кожен. Потрібно лише перерахувати благодійні внески на сайті фонду blago.pb.ua, в терміналах самообслуговування, в Приват24 чи в мобільному додатку. Всі перерахування у рамках благодійних програм ПриватБанк здійснює без комісій і в подальшому забезпечує повний контроль за використанням коштів, проведенням тендеру, закупівлею та доставкою обладнання.

Усю інформацію про кожне зарахування та використання коштів можна побачити на сайті blago.pb.ua.

Анжела Дзінзюра