20квітня2024

ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО Влада Кіровоградщини посприяє вирішенню проблеми відновлення автобусного сполучення між містом та селом

СУСПІЛЬСТВО

Влада Кіровоградщини посприяє вирішенню проблеми відновлення автобусного сполучення між містом та селом

Голова Кіровоградської обласної державної адміністрації  Сергій Кузьменко відповів на телефонні звернення жителів області. 

16 3

Протягом години на «гарячу лінію» керівника ОДА з проханням посприяти у вирішенні проблемних питань зателефонували заявники з Кропивницького, а також із Кіровоградського, Знам'янського та Добровеличківського районів. Тематика звернень – різнопланова.

Двоє мешканців з обласного центру та з Кіровоградського району звернулися з проханням допомогти у вирішенні питань у житлово-комунальній сфері. Зокрема, мова йшла про необхідність ремонту під'їзду багатоквартирного будинку та про підключення до електромережі новобудови. 

Сергій Кузьменко наддав роз'яснення додзвонювачам стосовно шляхів вирішення та зателефонував керівникам територій і відповідальним особам, які в подальшому займатимуться вирішенням цих питань.

Кілька звернень стосувалися ремонту дороги місцевого значення у Знам'янському районі й відновлення автобусного сполучення між містом Кропивницький та селом Зелений Гай. 

Очільник ОДА дав відповідне доручення голові Знам'янської райдержадміністрації та повідомив, що з'ясує в профільному департаменті ОДА ситуацію стосовно можливості поновлення рейсового маршруту.

Заявник з Вільшанського району має намір отримати земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства.

 Голова облдержадміністрації зауважив, що не наділений повноваженнями надавати земельні ділянки, і порадив звертатися з цим питанням до органу місцевого самоврядування, у розпорядженні якого вільні землі, та написати відповідну заяву до районного відділу Держгеокадастру.

Ще одне звернення жительки Добровеличківського району стосувалося політичних питань і пропозицій, які керівник ОДА взяв до уваги.

http://www.kr-admin.gov.ua