18квітня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО У Кропивницькому відзначили людей, які розуміють справжню вартість життя

СУСПІЛЬСТВО

У Кропивницькому відзначили людей, які розуміють справжню вартість життя

З нагоди Міжнародного дня людей з обмеженими можливостями у міській раді Кропивницького пройшла зустріч заступниці міського голови Наталії Дзюби та начальника управління з питань захисту прав дітей Тетяни Тимоховської із людьми, які розуміють справжню вартість  життя, яким би воно не було.

05 3

«Міська влада робить належне, аби усі мешканці обласного центру почували себе комфортно та не відчували будь-яких незручностей і перешкод у пересуванні містом, відвідуванні комунальних закладів та громадських місць. Особливо це стосується дітей. Від імені міського голови, депутатського корпусу, управління з питань захисту прав дітей висловлюємо слова щирої вдячності та відзначаємо найактивніших людей, які присвятили своє життя піклуванню про дітей з інвалідністю», – зазначила Наталія Дзюба.

Відзнаку від влади міста отримала Марина Бабаєва та її бабуся Ніна Федорівна. Дівчина є учасницею багатьох міських, Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів, фестивалів з прикладного мистецтва. Під керівництвом заслуженої майстрині народної творчості України Олександри Пренко та за допомогою бабусі, Марина займається в гуртку «Килимарство».

Подяка також була оголошена опікуну трьох дітей Марії Вороновій, яка дарить свою любов, турботу, доброту трьом онукам - Анні, Катерині та Антону. Діти займаються спортом, відвідують музичний гурток, зростають повноцінними членами суспільства.

Крім того, Подяка управління пролунала на адресу опікуна Марії Драченко за виховання та утримання дівчинки Марії, яка займається у музичній школі №2 імені Мейтуса вокалом. У 2018 році на конкурсі польської пісні дівчинка виборола друге місце, а у фестивалі-конкурсі «Фест миру, радості, добра» отримала третю премію.

http://www.kr-rada.gov.ua