20квітня2024

ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО Мрії збуваються: у цьому переконані компаніївські школярі

СУСПІЛЬСТВО

Мрії збуваються: у цьому переконані компаніївські школярі

IMG 0346

ЮніорБанк завітав до Компаніївської загальноосвітньої школи з привітаннями та подарунками: клітками з папугами та хом’ячками, золотими рибками, годинниками, автівками, блокнотами, ручками тощо.

Там вітали переможців конкурсу малюнків “Мрії здійснюються з ЮніорБанком”.   

Протягом жовтня та листопада компаніївські юніори малювали свої мрії та приносили власні шедеври до місцевого відділення Привату. 

“Ми запропонували учням – власникам карток Юніора взяти участь у конкурсі малюнків. Умовами участі у конкурсі стали малюнки з мріями та активне користування карткою Юніора. І хоча ми живемо у невеличкому містечку, наші дітки стали активними користувачами банківських карток, нарівні з однолітками з найбільших міст України. А ще я мрію, що хтось із них переможе у конкурсі MasterCard і ЮніорБанку та поїде до Німеччини у LEGOLAND”, – розповіла керівник Компаніївського відділення ПриватБанку Катерина Кондрашова. 

IMG 0330

 

“Не вірю власним очам! Цього не може бути! Я мріяла про папугу. Малювала свою мрію сама, дуже старалась. Коли відкрились двері класу, я спочатку побачила папугу, а вже потім тих, хто його ніс. Саме такий, яким я його намалювала –- красивий, жовтий, веселий” – не могла стримати своїх емоцій учениця Діана Ващенко.

“Я давно мріяла про хом’яка, навіть ім’я йому вже придумала. Який же він класнючий!”, – ділиться враженнями учениця Анна Марараш.

14 компаніївських мрійників відтепер точно знають, що мрії збуваються. Головне – не боятися мріяти та зробити перший крок.

IMG 0361

Анжела Дзінзюра