27квітня2024

ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО Учителя з Кіровоградщини удостоїли Грамоти Верховної Ради України

СУСПІЛЬСТВО

Учителя з Кіровоградщини удостоїли Грамоти Верховної Ради України

Учителя фізичної культури Новоукраїнської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6 Петра Заворотнього нагородили Грамотою Верховної Ради України.

6 3456789Петро Михайлович розпочав працювати на педагогічній ниві з 1970 року. Першим місцем роботи після закінчення Київського державного інституту фізичної культури, стала Новоукраїнська дитячо-юнацька спортивна школа, де він працював тренером із класичної боротьби. Про це інформують на сайті Новоукраїнської міської ради.

З 1992-ого він працює військовим керівником ЗОШ № 6, а з 1999 року – вчителем фізичної культури.

У 2014-му Петро Михайлович розпочав відновлення кабінету для проведення військово-патріотичного навчання, який на сьогодні є одним із кращих в області. Він – активний учасник проведенні І етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура"), сприяє  національно-патріотичному вихованню учнів, формуванню їх активної громадянської позиції та готовності захищати Вітчизну.

Щороку учні  П. М. Заворотнього займають призові місця у військово-польових зборах.

За клопотанням міського голови Олександра Корінного за  сумлінну працю, заслуги в реалізації державної політики в галузі національної освіти та високий професіоналізм Петра Заворотнього нагородили Грамотою Верховної Ради України.