20квітня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО На Кіровоградщині міська рада виділила понад мільйон гривень на закордонні поїздки посадовців

СУСПІЛЬСТВО

На Кіровоградщині міська рада виділила понад мільйон гривень на закордонні поїздки посадовців

18 2На міжнародні відрядження чиновників Олександрійської міської ради виконком погодив витратити 1,1 мільйона гривень. 

Відповідний кошторис закладено у тексті рішення, ухваленого виконавчим комітетом щодо програми розвитку міжнародного співробітництва на 2019 рік.

Програму ініціювала міська рада. Серед напрямків вивчення досвіду – «розумне поводження з твердими побутовими відходами», на що планують витратити у якості делегації у складі мера, начальника управління житлово-комунального господарства  і депутатів міськради 30 тисяч гривень. 

На вивчення передового досвіду для створення «індустріального парку» на думку мерії необхідний візит у польський Люблін за 30 тисяч гривень. 

По освітній галузі заплановано поїздки до ізраїльського міста Рамат-Ган за 45 тисяч та у Ярочин в Польщі за 45 тисяч.

По лінії культури заплановано відвідини для участі у фестивалях у Болгарії та Польщі за 70 тисяч гривень.

Візит заплановано у швейцарську Женеву за 50 тисяч гривень для участі у конференції з питань державно-приватного партнерства та сталого розвитку міст». Така ж сума визначена для подорожі у австрійський Відень для «співпраці у сфері розбудови «розумних міст».

Окремо закладено кошти на «участь делегацій Олександрійської міської ради у міжнародних заходах та для обміну досвідом». На це планують витратити 220 тисяч гривень.

На прийом іноземних гостей - 150 тисяч по двом напрямкам.

Серед запланованих напрямків, що мають бути профінансовані з бюджету – налагодження зв’язків із закордонними українцями, відвідування заходів, участь у міжнародних форумах, забезпечення сувенірами.

http://alnews.com.ua