20квітня2024

ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО Кропивницький: діалог громади з поліцією та міською радою став ефективним

СУСПІЛЬСТВО

Кропивницький: діалог громади з поліцією та міською радою став ефективним

Вчора, 7 лютого, пройшла перша зустріч 2019 року керівництва міського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області з активними громадянами — головами ОСББ та завідувачами багатоквартирних будинків, пройшла у приймальні секретаря міської ради Андрія Табалова.

26650

Про це повідомляє міська рада міста.

Мешканка однієї з багатоповерхівок висловила вдячність за допомогу у вирішенні її питання. 

Далі пішли скарги та пропозиції, щодо покращення роботи працівників правоохоронних органів. Передусім, люди просили збільшити кількість патрульних, частіше патрулювати район, а дільничному більше спілкуватись із мешканцями та цікавитися їх проблемами, вивчати контингент мікрорайону.

26651

“Звичайно, можна збільшити кількість патрульних, але для цього потрібні кошти і на оплату праці, форму та спецзасоби. Але є і превентивні заходи, які будуть дієвими, бо саме громадяни своєю пильністю та небайдужістю можуть запобігти злочину. Є відповідальні за будинками та голови ОСББ, які знають, куди можна оперативно звернутись за допомогою”, — зауважив Андрій Табалов.

Голова ОСББ “Переможець 21” Тетяна Джулай закликала мешканців мікрорайону до самоорганізації.

Начальник сектору дільничних офіцерів поліції Олег Петров також наголосив на тому, що поліція робить акцент на превентивній роботі.

Під час зустрічі обговорили такі питання: вандалізм, облаштування несанкціонованої парковки біля дитячого майданчика, поширення наркоманії, крадіжок, випадків хуліганства.