24квітня2024

ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО Голова бюджетної комісії Краснокутський привідкрив завісу над планами щодо подальшої роботи

СУСПІЛЬСТВО

Голова бюджетної комісії Краснокутський привідкрив завісу над планами щодо подальшої роботи

На останній сесії міськрaди Кропивницького більшістю голосів новим головою постійної бюджетної комісії обрали Олега Краснокутського.

 

17555 368x264 2

Таку пропозицію подав Вадим Дрига. Обидва депутати входять до фракції #Наш_край», інформують на партійній сторінці у фейсбуці. 

З чого ж планує розпочати роботу голова комісії з питaнь бюджету, подaтків, фінaнсів, плaнувaння тa соціaльно-економічного розвитку? 

" Перше, що хочу зробити як голова комісії – розібратися з виконанням бюджету міста. Чому в нас дефіцит міського бюджету став правилом? Статті витрат постійно у всіх на слуху, а про виконання дохідної частини мовчать. Чому постійно утворюється недоїмка? Звідки вона береться і як її закрити? По яких статтях ми недовиконуємо бюджет? Зараз звернувся з проханням зробити аналітику до фінансового управління. Далі будемо працювати на основі цифр та фактів. Зробимо висновки, в чому потрібна допомога фахівців комісії. Коли причини та проблеми знаєш, можна розробляти шляхи їх подолання", – прокоментував Олег Краснокутський.