25квітня2024

ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО Вирок Олені Добродій: кропивничанку засудили до госпіталізації у психіатричному закладі з суворим наглядом

СУСПІЛЬСТВО

Вирок Олені Добродій: кропивничанку засудили до госпіталізації у психіатричному закладі з суворим наглядом

Вчора, 13 лютого, у Кіровському районному суді пройшле фінальне судове засідання у справі 36-річної кропивничанки, яка підозрювалась у вбивстві своєї неповнолітньої дитини.

14 4

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

Суд прийняв до уваги доводи сторони обвинувачення та задовольнив клопотання прокуратури про застосування щодо жінки примусових заходів медичного характеру (п.2, п.4 ч. 2 ст. 115 КК України – умисне убивство).

Слухання по справі тривали понад 9 місяців. Дослідивши всі обставини суд дослухався до доводів прокуратури щодо наявності достатньої кількості доказів по справі та ухвалив рішення про застосування до жінки примусових заходів медичного характеру у виді госпіталізації до психіатричного закладу із суворим наглядом. 

Наразі рішення суду законної сили не набрало і може бути оскаржено в апеляційній інстанції протягом 30 днів. До набрання ухвали законної сили жінка продовжуватиме перебувати в стінах Кіровоградської психіатричної лікарні. 

Читайте також: Убивство в Кропивницькому: як рідна матір могла так вчинити?