29березня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО Консультує нумеролог Тетяна Юдіна: у Кропивницькому з’ясували, коли краще одружуватися

СУСПІЛЬСТВО

Консультує нумеролог Тетяна Юдіна: у Кропивницькому з’ясували, коли краще одружуватися

 Вибір дати проведення весільної церемонії є одним із ключових моментів для кожної пари.

 

936 298762При цьому деякі наречені мають бажання одружитися в конкретний день, вважаючи, що символи зможуть позитивно вплинути на їх подружнє життя. Але чи так це насправді – слід розібратися детальніше, інформує прес-служба обласної юстиції.

«Тенденція одружуватися у так звані символічні дати, у яких збігається кілька цифр, є розповсюдженою на території всієї країни, і наша область у цьому випадку не є виключенням. Якщо згадати останні події, всі пам’ятають весільний ажіотаж 18 серпня минулого року. Тоді на Кіровоградщині одружилися 59 пар», – відзначив керівник обласної юстиції Вадим Гуцул.

На запитання Вадима Гуцула, чи дійсно дата весілля може вплинути на подружнє життя пари, нумеролог Тетяна Юдіна відповіла: «Цифри й справді мають значення під час прийняття важливих рішень у житті кожної людини. Йдеться не тільки про початок сімейного життя, а й, наприклад, про укладання договорів у бізнес-сфері. Якщо ж говорити суто про особисті стосунки, їх розвиток залежить не тільки від дати реєстрації шлюбу, а й зокрема від розміщення планет», – розповіла нумеролог.

Проаналізувала Тетяна Юдіна також і конкретні дати 2019 року, під час яких традиційно очікується весільний бум.

«9 вересня, попри «магічність» дати, одружуватися аж ніяк не бажано. Якщо все-таки і наважитесь це зробити, вступайте до шлюбу виключно до 11 ранку. У протилежному випадку все розпочате в цей день не матиме свого логічного продовження. Якщо дивитися на місячний календар, 19 вересня реєструвати стосунки можна, адже негативних впливів у цей день немає», – відзначила нумеролог.

За словами Тетяни Юдіної, ключову роль також відіграє розміщення планет.

«Якщо говорити про найближчі періоди, сприятливим днем для одруження є, наприклад, кінець і початок березня, тобто 1 і 30 число. Також шлюби добре укладати в першій половині квітня. Оптимально, зокрема, це робити 2, 9, 11 число. У травні позитивними для одруження є 7,11, 17 і 25 число. У червні – 1, 5, 8 і 13 число. А ось у серпні сприятливою є друга середина місяця, зокрема 14, 17, 21 і 22 число», – резюмувала Тетяна Юдіна й додала, що потрібно також зважати на такі ключові фактори, як індивідуальні періоди кожної людини, а також дату знайомства пари.

Про останній момент, до речі, дуже часто забувають. А ось робити цього не варто, оскільки саме момент зустрічі слід вважати стартовою точкою у стосунках закоханих.