20квітня2024

ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО Пенсіонери Кіровоградщини можуть безкоштовно оплачувати комунальні платежі

СУСПІЛЬСТВО

Пенсіонери Кіровоградщини можуть безкоштовно оплачувати комунальні платежі

Клієнти, які отримують пенсію на картки ПриватБанку, можуть оплачувати комунальні послуги без комісії в дистанційних каналах - терміналах самообслуговування або через  Приват24.

70782902.r6uciiy07j.W665

При цьому в установі готові допомогти і навчити усіх своїх клієнтів поважного віку самостійно оплачувати комунальні платежі. Варто лише завітати до будь-якого відділення, де спеціалісти покажуть, розкажуть і доведуть, що це –  легко, просто і доступно кожному.

Про це повідомила керівник напрямку просування соціальних програм Кіровоградської філії ПриватБанку Наталія Титаренко. За її словами, для пенсіонерів в банку діє пільговий режим обслуговування, особливо, коли це стосується самостійної оплати платежів в терміналах самообслуговування або через  Приват24. 

Аби пришвидшити процес переходу клієнтів з кас відділень до дистанційних каналів – у терміналах самообслуговування та Приват24, – з 1 березня ПриватБанк змінив комісію за оплату комунальних платежів у касах банку для всіх категорій населення, в тому числі і пенсіонерів. 

Анжела Дзінзюра