20квітня2024

ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО Кропивницький активно долучається до участі у великій кількості загальнодержавних і міжнародних проектів.

СУСПІЛЬСТВО

Кропивницький активно долучається до участі у великій кількості загальнодержавних і міжнародних проектів.

У міській раді Кропивницького триває звітна сесія за результатами виконання бюджетних програм у 2018 році. 

12 4

Вчора, 11 березня, публічно звітував заступник міського голови Андрій Паливода та керівники функціонально підпорядкованих виконавчих органів.

За інформацією посадовця, минулого року департамент з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій реалізовував шість бюджетних і шість галузевих програм.

«Нам вдалося, зокрема, створити певні традиції. Такими стали щорічні інвестиційні форуми у Кропивницькому: на двох протягом року сесіях Муніципального інвестиційного форуму «TIME to INVEST» розглядаються найактуальніші для громади, підприємців обласного центру питання. З’явилися сфери діяльності, де Кропивницький показує приклад всій Україні. У першу чергу, це активність кропивничан у реалізації проектів «Громадського бюджету» та впровадження в обласному центрі проектів «Енергосервісу», які дозволяють суттєво економити кошти міського бюджету на енергоносії в опалювальний період», –  повідомив Андрій Паливода.

Заступник міського голови також відзначив, що раніше, коли він представлявся із Кіровограда, то його, як правило, запитували – а в якій це області?  Сьогодні ж Кропивницький є надзвичайно упізнаваним в Україні, бо активно долучається до участі у великій кількості загальнодержавних і міжнародних проектів. 

http://www.kr-rada.gov.ua