25квітня2024

ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО На підприємстві-монополісті Кропивницького відкидають звинувачення у свій бік і вважають їх безпідставними

СУСПІЛЬСТВО

На підприємстві-монополісті Кропивницького відкидають звинувачення у свій бік і вважають їх безпідставними

53439515 298220600860256 8456719558474989568 nТОВ «Ексотайл» – на сьогодні єдине підприємство, яке займається вивезенням побутових відходів у Кропивницькому. Там запевняють, що інформація про сміттєвий колапс у місті є навмисне надуманою та недостовірною.

На цьому наголосили комерційний директор підприємства Ганна Скічко та керівник юридичного відділу Андрій Коренчук під час прес-конференції сьогодні, 13 березня.

«Звинувачення «Екостайлу» щодо невиконання нами обов’язків безпідставні. Хочемо зробити заяву, адже ситуація, яка штучно нагнітається та поширюється у Фейсбуці не відповідає дійсності. Просимо представників ЗМІ бути об’єктивними та перевіряти факти», – звернулася до присутніх  Ганна Скічко.

За її інформацією, ті місця, про які йшлося у стрімах, не підлягають їхньому обслуговуванню. Адже то – стихійні звалища, і боротися із цим явищем – прерогатива спецінспекції, а не «Екостайлу».

«Спецінспекція могла б допомагати нам у роботі зі споживачам, які ухиляються від сплати за послуги. Проте відомості, які доносяться до людей, щодо невивезення відходів, можуть і дійсно привести до  того, що населення перестане платити, а як наслідок, у нашого підприємства будуть відсутні кошти для закупівлі дизпалива, виплати зарплати, що, власне, й зможе стати причиною сміттєвого колапсу, якого на даний час немає», – наголосила економіст підприємства.

Представники ТОВ «Екостайл» погоджуються, що проблеми існують. Як і в кожному комунальному підрозділі, у них є свої недоліки. 

«Ми добре  сприймаємо критику і вдячні, що є засоби  масової інформації, які оперативно інформують про проблеми. Це дозволяє контролювати нашу роботу і приймати оперативні та швидкі рішення, задля покращення ситуації. Ми хочемо і робимо наше місто чистішим , – зауважила Ганна Скічко.