20квітня2024

ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО На Кіровоградщині етапи оформлення електронних документів можна відстежувати в інтерактивному режимі

СУСПІЛЬСТВО

На Кіровоградщині етапи оформлення електронних документів можна відстежувати в інтерактивному режимі

В області запрацював електронний сервіс, завдяки якому відтепер можна отримати електронну консультацію з оформлення біометричних документів.

2019 03 13 202649 690x450

Це можливо зробити через чат-бот в інтерактивному режимі у популярних месенджерах – Viber  та  Telegram,  пояснила речниця УДМС України в Кіровоградській області Інна Захарова.

«Чат-бот – це такий віртуальний підкажчик, який ставить особі кілька запитань щодо індивідуальних умов оформлення документа та інформує, які саме документи потрібні мати з собою під час оформлення в міграційній службі. За допомогою чат – боту можна отримати консультацію про оформлення всіх біометричних документів, які видає наша служба, а також щодо посвідки на постійне та тимчасове проживання»,зауважила Інна Захарова.

Також за бажанням можна отримувати повідомлення про кожен новий етап оформлення документа  аж до моменту, коли він прибуде до підрозділу для видачі.

Посилання на чат-боти можна знайти на сторінці онлайн-сервісів на сайті ДСМ  – Viber  та  Telegram