20квітня2024

ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО Управління юстиції хоче реалізувати амбітну ідею щодо появи в Кропивницькому нового весільного палацу

СУСПІЛЬСТВО

Управління юстиції хоче реалізувати амбітну ідею щодо появи в Кропивницькому нового весільного палацу

22 12Головне територіальне управління юстиції у Кіровоградській області хоче втілити амбітну ідею у життя – облаштувати нову й сучасну залу для проведення урочистих подій. 

Про це повідомив у соцмережі керівник управління Вадим Гуцул.

На своїй сторінці посадовець звернувся до кропивничан за пропозиціями, де саме вони хочуть бачити нову установу.

«Звичайно, почуття – велика сила, але не впевнений, що комусь було б приємно одружуватися в ДРАЦСі з обваленим фасадом поряд зі смітником. Друзі, хочу запитати, де краще розташувати залу? Нам важлива ваша думка, тому діліться, де для вас ідеально було б освідчуватися в коханні, одружуватися та святкувати ювілеї весіль. Цікавлять, як локації для будівництва з нуля, так вже й існуючі приміщення. Чекаю на ваші пропозиції», – зазначив Вадим Гуцул.

Більшість мешканців пропонують реконструювати стару будівлю та облагородити територію навколо. 

«Будівля, де розташований Кропивницький міський відділ ДРАЦ, має дуже символічну історію. Тут з 1987 року працював Палац новонароджених. Приміщення має особливу ауру радості та надії на прекрасне майбутнє держави Україна. Інтер'єр прикрашений чарівною ліпниною на високій стелі, є чудові сходи, кабінети. Будівля має, так би мовити, піднесену архітектуру, ніби сам Амур зі своїми стрілами тут чекає на наречених. Якщо провести реставраційні роботи та зробити благоустрїй прилеглої території – будівля стане справжньою родзинкою нашого славетного міста.  Діло «за малим» – впритул зайнятися облаштуванням майбутньої перлини нашого міста, і тоді, впевнена, до нас приїжджатимуть люди з усіх усюд!», – залишила свій коментар Марина Плешанова.

Також була пропозиція щодо розміщення палацу у приміщенні колишнього кінотеатру «Мир».