20квітня2024

ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО Кіровоградщина: рятувальники, лісники та поліцейські патрулюють зелені зони

СУСПІЛЬСТВО

Кіровоградщина: рятувальники, лісники та поліцейські патрулюють зелені зони

Протягом пожежонебезпечного періоду року представники У ДСНС в області, патрульна поліція, а також обласне управління лісового та мисливського господарства Кіровоградщини здійснюють спільні профілактичні рейди лісами, парками та іншими природними зонами, де зазвичай відпочивають громадяни.

03 5 183

Про це повідомили в прес-службі У ДСНС в області.

Мета таких відпрацювань – перевірка дотримання правил пожежної безпеки відпочивальниками та роз’яснення їм важливих моментів, що сприяють підвищенню усвідомлення громадянами власної відповідальності за збереження зеленого фонду від пожеж. Це стосується правил пожежної безпеки, відповідальності за їх порушення та наслідків злочинної недбалості для екосистеми.

03 5 182

Так, 1 травня профілактичні рейди здійснили в більшості районах Кіровоградщини. Зокрема, рятувальники, лісники та поліцейські Новоархангельського і Бобринецького районів прийшли до популярних місць відпочинку й спільно здійснили відповідні перевірки. Учасники патрулювань не виявили порушників пожежної безпеки у місцевих зонах відпочинку, проте роздали застережні листівки та провели роз’яснювальні бесіди.