20квітня2024

ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО До 30 травня Полтавський міст Кропивницького має бути готовий до максимального завантаження

СУСПІЛЬСТВО

До 30 травня Полтавський міст Кропивницького має бути готовий до максимального завантаження

06 12Відсьогодні у Кропивницькому розпочали заміну трубопроводів каналізаційного колектора по вулиці Ельворті, через що рух транспорту на цьому відрізку дороги  повістю перекритий. 

Про це повідомив міський голова Андрій Райкович під час щопонеділкової апаратної наради.

Фіналом же масштабної реконструкції, за інформацією очільника міста, стане монтаж гофрованого тунелю другої арки, який розпочнеться вже 30 травня. 

До цього моменту дорожники міста мають привести до належного стану асфальтне покриття на мосту по вулиці Полтавській, адже саме по ньому курсуватиме велика кількість автотранспорту.

Також поліція міста повинна розробити схему об’їзду великогабаритного транспорту, проїзд якому на час будівництва буде заборонено у цьому напрямку.

Андрій Райкович, звертаючись до свого заступника Олександра Мосіна наголосив, що всі заплановані роботи необхідно виконувати ретельно, та з високим рівнем контролю і відповідальності. На об'єкті повинен бути тотальний щодобовий контроль і постійна охорона.

«Терміни виконання робіт дуже стислі. Важкої техніки дуже багато, тому прошу терпіння і порозуміння від усіх. Ми не маємо права на поверховість і непрофесіоналізм. Адже з таким завданням будівельники у Кропивницькому працюватимуть вперше за багато років. Збудуємо арку – місто скаже нам спасибі.  А зараз – терпіння і робота», – зазначив міський голова.