25квітня2024

ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО У Кропивницькому до Дня Конституції десяткам родин вручать ключі від нових квартир

СУСПІЛЬСТВО

У Кропивницькому до Дня Конституції десяткам родин вручать ключі від нових квартир

20074 1200x800 2

Процес зведення за кошти міського бюджету багатоповерхівки по вулиці Жадова у Кропивницькому виходить на фінішну пряму.

20070 1200x800 2

Будівництво першого після багаторічної перерви комунального житла розпочалося наприкінці 2016 року із закладання символічної капсули у фундамент будинку. На сьогодні ж підрядна організація виконала практично весь запланований комплекс робіт. А вчора, 7 червня, їхню якість проінспектував міський голова Кропивницького Андрій Райкович, інформує прес-служба міської ради.

Нині будівельники виконують роботи з благоустрою: кладуть біля будинку тротуарну плитку. Начальник управління капітального будівництва міської ради міста Кропивницького Сергій Білокінь розповів, здати будинок в експлуатацію планують вже за пару тижнів.

20078 368x264 2"У наших планах – здати багатоповерхівку в експлуатацію в кінці другої декади червня. Усі основні роботи позаду. Скоріш за все ми встигнемо порадувати новоселів Дня Конституції", – зазначив посадовець. 

Міський голова оглянув нові квартири, та зробив висновок – будівельники виконують роботи якісно.

"Будинок виконується з якісний матеріалів, за новітніми будівельними технологіями. Роботи вже в фінальній фазі. Ми готуємось до того, щоб видавати ордери людям, які стоять в черзі на отримання житла не один десяток років. Я переконаний, що жити у цьому будинку буде їм зручно та комфортно. Важливо, що 10 квартир ми виділимо нашим медичним працівникам, аби закріпити їх у медичному просторі Кропивницького. На цьому міська влада зупиняти житлове будівництво не буде. Вже із наступного року ми плануємо поряд з цим будинком розпочати зведення нової багатоповерхівки для громадян, що стоять на квартирному обліку", – підкреслив  Андрій Райкович. 

Загальна вартість будівництва цього будинку сягає 24 мільйонів гривень. Проте остаточну суму будівельники назвуть лише після завершення усіх робіт.

20071 1200x800 2