20квітня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО Як Володимир Поляков із Кіровоградщини рідне місто розфарбовує (ФОТО)

СУСПІЛЬСТВО

Як Володимир Поляков із Кіровоградщини рідне місто розфарбовує (ФОТО)

11-6-864 (1).jpg

Чимало малюнків на стінах  міських будівель Знам’янки мають авторський підпис Володимира Полякова, й ось виник ще один – на подвір’ї ДНЗ «Сонечко». 

84-81412 (1).jpg

Днями майстер у мовчазній тиші біля дитсадка деталізував образ дівчинки, яка з легкістю дмухає на мильні бульбашки. І така приємна літня палітра настрою відчулася не тільки у фарбах. Про це інформує інтернетвидання komora.info.

"Ідея цієї гарної дівчинки у капелюшку – це виклик і для мене як художника, адже я знайомий з міськими аерографіями мультиплікаційних, казкових сюжетів, а тут фото і його відтворення. Найчастіше я обираю сюжет інтуїтивно, якось сидів і в мережі побачив фото цієї дівчинки, воно мені сподобалось, – зауважив художник Поляков.  

422-932.jpg

Малює пан Володимир як емалевими, так і водоемульсійними фарбами, все залежить від сонця і на скільки малюнок під променями.

"Кожен малюнок виникає цілісно. Всі деталі у мене у полі зору, адже щоразу працюю з одним кольором, бо це робота не пензлями, а фарбами як з балончика під тиском з фарбопульта", – ділиться продовжує майстер.

Містянам роботи Володимира Полякова дуже подобаються. Адже як може не зачаровувати краса?..

84-81412 (2).jpg

 11-6-864 (2).jpg