25квітня2024

ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО Яким житловим будинкам Кропивницького комунальники мають приділити першочергову увагу

СУСПІЛЬСТВО

Яким житловим будинкам Кропивницького комунальники мають приділити першочергову увагу

Питання підготовки до опалювального сезону 2019-2020 лишається одним із найважливіших для головного управління житлово-комунального господарства міської ради. 

05 5

На тижні, що минув, Кабінет Міністрів України проводив селектор, де були озвучені вимоги до термінів і якості підготовки і вони достатньо жорсткі.

Про це повідомив під час апаратної наради 5 липня заступник міського голови Олександр Мосін.

Щоб опалювальний сезон стартував вчасно та якісно, заступник міського голови планує їхати на переговори  до НАК “Нафтогаз Україна”. Метою перемовин стануть домовленості щодо надання номінацій природного газу для КП “Теплоенергетик”.

«У нас особливо складний момент, бо ми майже на фінальному етапі повернення до комунальної власності майнового комплексу, орендованого ЦНТІ “УНГА”. Проблем там достатньо. Як стає зрозумілим, жодної системної роботи на більшості об'єктах орендарем не проводилося. Отже, всім керівникам виконавчих органів, особливо управлінню охорони здоров'я, прошу активізувати контроль за роботою по підготовці теплових господарств закладів», – відзначив Олександр Мосін. 

Важливою також залишається підготовка до роботи в осінньо-зимовий період кропивницьких ЖЕО. Процес підготовки наразі триває, але є багатоповерхівки, які роками лишаються проблемними, а інженерні мережі в них щороку стають старшими і зношенішими. Таким будинкам має бути приділена першочергова увага.

http://www.kr-rada.gov.ua