25квітня2024

ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО На Кіровоградщині визначили заклади та багатоповерхівки з найкращим благоустроєм

СУСПІЛЬСТВО

На Кіровоградщині визначили заклади та багатоповерхівки з найкращим благоустроєм

n1 8 200x133Шість років поспіль в Олександрії проводять конкурс на кращий благоустрій територій підприємств, організацій та установ різних форм власності.

Минулого року до переліку учасників було включено багатоквартирні житлові будинки. Про це інформує пресслужба Олександрійської місьої ради.

У нинішньому році у конкурсі взяли участь 6 закладів та 6 багатоповерхівок. Це: ОНВК (ЗНЗ І-ІІІ ст. №17 – ліцей); дитячий садок №2; Будинок дитячої та юнацької творчості; НВК «Звенигородський ЗНЗ І-ІІІ ст. – ДНЗ»; дитячий садок №25, Міська лікарня №1 та будинки за адресами: вул. Марії Заньковецької №13а; вул. вул.Ярмаркова № 22; вул. Григорія Усика№62; пр. Соборний №95; ОСББ «КАМЕЯ» по пр. Соборному №99 та ОСББ «Наш Дім 141/5» по вул. 6-го Грудня №141/5.

Учора, 15 серпня, на засіданні конкурсної комісії підбили підсумки та визначили переможців. Серед головних критеріїв, за якими оцінювали конкурсантів, зовнішній вигляд і стан внутрішньодворових територій, наявність зелених насаджень, облаштування зон відпочинку тощо.

Нагородження 5 закладів-переможців і 5 багатоповерхівок пройде напередодні Дня Незалежності України.