20квітня2024

ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО Адвокат підозрюваного у вбивстві сімнадцятирічної дівчини з Кіровоградщини висловив власну думку щодо рішення суду

СУСПІЛЬСТВО

Адвокат підозрюваного у вбивстві сімнадцятирічної дівчини з Кіровоградщини висловив власну думку щодо рішення суду

22 18Скаргу адвоката залишити без задоволення. Таке рішення ухвалено у Кропивницькому апеляційному суді по справі вбивства 17-річної Діани Хріненко.

Про це інформує UA:КРОПИВНИЦЬКИЙ.

Вчора, 21 вересня, о 15 годині підозрюваного завели до зали суду. Апеляційну скаргу про новий запобіжний захід розглядала колегія з трьох суддів.

Захисник просив обрати запобіжний захід не пов’язаний з триманням під вартою.

Прокурор Микола Вдовиченко рішення суду першої інстанції вважає законним і обґрунтованим, яке винесено відповідно до вимог кримінально-процесуального законодавства. На його думку, іншого запобіжного захисту стосовно підозрюваного бути не може у зв’язку з тим, що він був оголошений у розшук.

Підозрюваний коментувати рішення суду відмовився.

«Глуха стіна нерозуміння. Свідомо визначений вже злочинець. Більше мені нічого сказати. У процесі досудового розслідування це все буде скасовано. Я не знаю як, але буде матеріальне та моральне відшкодування моєму клієнту», - прокоментував ситуацію адвокат підозрюваного Олександр Урсаленко.

Читайте також: На 60 діб – під вартою: підозрюваному у вбивстві Діани Хріненко обрали запобіжний захід