02травня2024

ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО Сесійне засідання у Кропивницькому розпочалося із нагородження (ФОТО)

СУСПІЛЬСТВО

Сесійне засідання у Кропивницькому розпочалося із нагородження (ФОТО)

10 6

Сьогодні, 10 вересня, у Кропивницькому розпочалося друге засідання шістнадцятої сесії міської ради Кропивницького.

 На початку зібрання міський голова Андрій Райкович та секретар міської ради Андрій Табалов відзначили тих, хто щодня працює на благо Кропивницького та прославляє місто далеко за його межами.

21589 1200x800 2

Так, з нагоди 265-ої річниці від дня народження міста відзнаку міської ради та виконавчого комітету отримали журналісти, лікарі, представники Подільської та Фортечної районних у місті рад, члени громадських організацій, освітяни, економісти та військовослужбовці.

«Приємно отримувати нагороду саме від Кропивницького, а не від Кіровограда і саме від тих, хто підняв червоно-чорний прапор. Дякує за це та бажаю, щоб ми й надалі працювали у патріотичному русі», - зазначив у своєму виступі член всеукраїнського товариства «Просвіта» Юрій Митрофаненко.

10 5

Подяки міської ради та виконавчого комітету оголошені:

  • Ользі Бойченко - лікарю загальної практики-сімейному лікарю Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги №1»;
  • Оксані Клюєнко - головному лікарю дитячої міської лікарні;
  • Олені Лабжинській - завідувачу офтальмологічного відділення, лікарю-офтальмологу дитячому комунального некомерційного підприємства «Клінічна дитяча міська поліклініка»;
  • Максиму Несвітайлову - голові громадської організації “ДОЗОР+”;
  • Віталію Речицю - першому заступнику голови Громадської організації “Партійний контроль”;
  • Наталії Салімовій - члену Громадської ради при Виконавчому комітеті Міської ради;
  • Сергію Марковському - депутату Подільської районної у місті  ради сьомого скликання;
  • Оксані Стрюковій - методисту центру методичної та соціально-психологічної служби управління освіти міської ради;
  • Людмилі Семенюк - бухгалтеру I категорії комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 1 міської ради».10 7 

За особистий внесок у справу державного суверенітету та територіальної цілісності України Подяка оголошена також заступнику командира роти з морально-психологічного забезпечення роти охорони 3-го окремого полку спеціального призначення імені князя Святослава Хороброго Володимиру Мережку.

А цінним подарунком – іменним годинником цього дня міський голова  заохотив  Олега Слинченка, директора колективного підприємства «ПВК Геркон».