19квітня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО Чому мешканці Кропивницького повірили у диво (ФОТО)

СУСПІЛЬСТВО

Чому мешканці Кропивницького повірили у диво (ФОТО)

Сьогодні, 18 вересня, власники нових квартир по вулиці Генерала Жадова, що в обласному центрі, повірили у те, що дива здійснюються.

18 17

18 18

У цьому переконані володарка ордеру на квартиру у новій багатоповерхівці Наталія Дзюба та її донька Катерина.

Жінка, ще будучи вагітною, стала у чергу 27 років тому. І сьогодні вона разом зі своєю 27-річною донькою отримували вітання та ключі від довгоочікуваного житла.

«Першою реакцією мами було, що це першоквітневий розіграш. Та я переконала її, що це дійсно правда, і вона матиме власне житло після 27 років блукання по квартирах», – розповіла Катерина.

18 10

Привітати новоселів зі святом та вручити ключі та ордери від нових домівок прийшли перші особи міста та кропивничани, які щиро радіють за своїх рідних та близьких.

«Надзвичайно приємно вас бачити щасливими, адже ви сьогодні отримуєте ордери на житло у новому комфортному, зручному, побудованому за сучасними технологіями, будинку. Бажаю, аби в його кожній кімнаті поселилося щастя та панували наші українські глибинні сімейні традиції. Я переконаний, що це не єдине будівництво, і ми вже підготували нові будівельні майданчики», – зазначив у вітальному слові міський голова Андрій Райкович.

18 12

На додачу до ключів кожна родина отримала ще по одному подарунку від секретаря міської ради Андрія Табалова.

«Це велике щастя і нам хочеться, аби вам жилося добре, а ми зі свого боку, розбудовуватиме тут інфраструктуру, дитячі садки, лікарні, школи. Щоб усі біди обходили вас стороною, я дарую вам цього домовичка, який зберігатиме щастя та затишок у оселях», – наголосив очільник депутатського корпусу.

18 14

18 20

Разом із тими, хто кілька десятків років чекав на визначну подію, житло отримали і лікарі міста.

«Я навіть не вірю своєму щастю, завдячуючи керівництву міста, ми з колегами отримали можливість вільно жити, планувати свій час, бути господарями власного оселі. Така турбота підіймає імідж лікаря як людини надзвичайно потрібної суспільству, дає віру в майбутнє наснагу і бажання працювати . Ми обов’язково виправдаємо вашу довіру і будемо плідно працювати на благо нашого міста», – подякувала лікарка загальної практики – сімейний лікар «Центру первинної медико-санітарної допомоги №1 Наталія Бурдильна, яка стала власницею службової трикімнатної квартири.

18 15

18 19

По закінченні урочистостей, право першими переступити поріг нового будинку отримали найменші його мешканці, за якими із нетерпінням вперше перетнули поріг нової осели дорослі.

18 22

18 24

18 27

18 29

18 25

18 26