25квітня2024

ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО Святковий марафон у Кропивницькому триває (ФОТО)

СУСПІЛЬСТВО

Святковий марафон у Кропивницькому триває (ФОТО)

Вчора, 16 жовтня, жителі мікрорайону Велика Балка зібралися разом, аби привітати одне одного із великими святами – Покрови Пресвятої Богородиці та Днем захисника України.

17 5

Другий рік поспіль це дійство об’єднує та згуртовує громаду навколо єдиної мети – задля кращого майбутнього.

Очільник депутатського корпусу та депутат по виборчому округу № 42 Андрій Табалов, який долучився до святкування, запросив активних мешканців на концертну програму за участі творчих колективів обласного центру.

17 3

«З кожним роком це свято набуває глибшого змісту, бо українці все більше усвідомлюють, що сила громади – у її єдності», – зазначив у вітальному слові Андрій Табалов.
.
Особливу увагу у своєму виступі секретар міської ради приділив ролі голів квартальних комітетів у житті громади. Він закликав їх організуватися з активом мікрорайону та наступного року подати власний проект на участь у конкурсі міських ініціатив «Громадський бюджет».

17 1

«Я радію, що проект «Громадський бюджет» у Кропивницькому набирає обертів. Це народна ініціатива, ваше бачення того, яким має бути наше місто. Це зручні дитячі й спортивні майданчики, зелені алеї, послуги медицини й освіти. Це велодоріжки та притулки для тварин. Це турбота про те, аби всім у Кропивницькому жилося добре, зручно, радісно», – очільник депкорпусу.

17 2

17 4

Завершився вечір запашним духмяним чаєм та наваристою кашею.