25квітня2024

ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО Школярка з Кіровоградщини взяла участь у всеукраїнському фесті, де виступали Дмитро Стус та Оксана Забужко

СУСПІЛЬСТВО

Школярка з Кіровоградщини взяла участь у всеукраїнському фесті, де виступали Дмитро Стус та Оксана Забужко

Минулого тижня учениця Панчівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Алла Грек взяла участь у Всеукраїнському фестивалі шістдесятництва і дисидентського руху.

19 10 221

Про це на своїй сторінці у фейсбуці написала вчителька Панчівської школи, керівник гуртка живопису «Колір-світло-простір» Новомиргородського РЦДЮТ Ольга Добровольська.

«Моя учениця Грек Алла, слухачка секцї МАН «Мистецтвознавство» (Новомиргородського РЦДЮТ та Кіровоградської МАНум) стала однією з близько ста учасників Всеукраїнського фестивалю шістдесятництва і дисидентського руху, авторкою та натхненницею якого є пані Юлія Кравченко, менторка і викладачка ліцейного курсу «Філософія для дітей», методистка МАНУ», – йдеться в повідомленні.

19 10 216

Подія зібрала учнів та освітян з різних куточків України. В програмі фесту були лекції науковців, інтерактиви, воркшопи, тренінги, дискусії, екскурсії до музейних та наукових установ, бесіди з представниками дисидентства, театральний перфоменс, квест, перегляд художніх тематичних відео та відверті розмови з режисером.

19 10 218

Серед низки культурно-просвітницьких дійств освітнього інтенсиву справжнє захоплення викликали виступи відомих українських письменників Дмитра Стуса та Оксани Забужко.

19 10 219

19 10 217

19 10 220