19квітня2024

ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО На Кіровоградщині волонтер Корпусу Миру вчив безробітних створювати гранти

СУСПІЛЬСТВО

На Кіровоградщині волонтер Корпусу Миру вчив безробітних створювати гранти

ПМ 4

«Проектний менеджмент» – тема тренінгу, що відбувся нещодавно на базі Олександрійського міськрайонного центру зайнятості спільно з громадською організацією «ЦГА «Перемога».

Учасниками заходу стали шукачі роботи, які забажали навчитися створювати проекти, або поглибити свої знання в управлінні проектами, адже реалізовувати проекти без знань з проектного менеджменту означає збільшувати кількість ризиків і помилок, повідомила провідна фахівчиня з профорієнтації відділу  активної підтримки безробітних Олександрійського МЦЗ Олена Клочко, 

Волонтер Корпусу Миру США Вівек Атлурі, який брав участь у проведенні тренінгу, презентував свою програму – «Шлях створення гранту». Присутні ознайомилися з основною інформацією щодо отримання грантів на реалізацію проектів у різних сферах життєдіяльності суспільства; процесом написання проекту; умовами участі у таких програмах, умовами щодо одержання грантових коштів тощо.

Вівек  Атлурі зазначив, що Україна починає відкриватись для міжнародної спільноти щодо отримання грантів на реалізацію проектів у різних сферах життєдіяльності суспільства, тому все більше організацій використовує проектний підхід для досягнення своїх цілей.

Захід відбувся у формі «запитання-відповідь»: учасники заходу ставили запитання  та отримували на них лаконічні і доступні відповіді.

5473 1