26квітня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО До професійного свята відзначили кращих водіїв Кропивницького (ФОТО)

СУСПІЛЬСТВО

До професійного свята відзначили кращих водіїв Кропивницького (ФОТО)

22823 1200x800 2

Учора, 25 жовтня, у міській раді Кропивницького відбулися урочистості з нагоди Дня автомобіліста і дорожника.

22825 1200x800 2

Кращих працівників автомобільного транспорту і дорожного господарства міста з їх професійним святом вітали заступник міського голови Олександр Вергун та начальник управління розвитку транспорту та зв’язку Віктор Житник, інформує пресслужба міськради.

"Напередодні вашого професійного свята ми зібралися, щоб привітати всіх, від кого залежить комфорт та безпека пасажирів, якісне будівництво, ремонт доріг та успішний розвиток галузей народного господарства. Сьогодні тут зібрались професіонали своєї справи. Хочу кожному із вас подякувати за відданість своїй професії, за те, що не зважаючи на політичну, економічну ситуацію в країні, ви залишились жити і працювати у нашому місті", – наголосив Олександр Вергун.

Разом з теплими словами вітань Олександр Вергун нагородив кращих працівників галузі відзнаками міської ради та її виконавчого комітету.

За значний особистий внесок у розвиток сфери пасажирського транспорту, житлово-комунальної галузі міста, високу професійну майстерність, сумлінну працю та з нагоди відзначення Дня автомобіліста і дорожника почесною грамотою міської ради та виконавчого комітету Кропивницького нагороджено Юрія Володимировича Бандурка – водія тролейбуса служби експлуатації комунального підприємства «Електротранс».

Грамотою міської ради та виконавчого комітету відзначені:

Сергій Миколайович Проданець – водій комунального підприємства «Електротранс»;

Світлана Михайлівна Каплунова – водійка комунального підприємства «Електротранс»;

Михайло Михайлович Кучер – механік автобуса приватного підприємства «УкрАвтоІнвест»;

Ірина Миколаївна Стенчикова – начальниця відділу фінансового забезпечення управління розвитку транспорту та зв’язку Міської ради міста Кропивницького;

Вадим Григорович Поліщук – водій командитного товариства «Автолегіон-Варванської Ю.В.»

22822 1200x800 2

З нагоди свята музичні вітання присутнім дарували: учениця Дитячої школи мистецтв міста Кропивницького, талановита віолончелістка, учасниця телевізійного проекту «Круче всех» переможниця Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів Аїда Боженко, творчий тандем Віталія і Володимира Волошенків та викладач музичної школи №1 ім. Генріха Нейгауза, лауреатка Міжнародних та Всеукраїнських конкурсів Вікторія Делестьянова.

22830 1200x800 2