24квітня2024

ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО Депутат міської ради Кропивницького прозвітував перед громадою (ФОТО)

СУСПІЛЬСТВО

Депутат міської ради Кропивницького прозвітував перед громадою (ФОТО)

Днями депутат міської ради Кропивницького Вадим Дрига на запрошення Голови комітету самоорганізації населення мікрорайону Никанорівка Віктора Гончарова прозвітував перед громадою мікрорайону про свою депутатську діяльність протягом 2019 року.

19 11 63

«Хочу зазначити, що всі завдання, які в цьому році нам вдалося вирішити (а це капітальний ремонт мереж освітлення по провулку Кар‘єрному та по вулиці Верхій Прирічній, капітальний ремонт дорожнього покриття на вулиці Верхній Прирічній та Приміській), піднімалися громадою вже протягом багатьох років. Дещо було зроблено за рахунок міського бюджету. Але великі зрушення відбулися завдяки плідній співпраці та підтримці народного депутата попереднього скликання Олександра Горбунова», – зауважив Вадим Дрига.

Окрім підведення проміжних підсумків цього року (тому що капітальний ремонт вулиці Приміської закінчать на наступному тижні) місцеві жителі обговорили з депутатом питання щодо благоустрою території мікрорайону в 2020-му році.

19 11 64

Серед них – закінчення капітального ремонту мереж зовнішнього освітлення на Никанорівці ( а це провулки Луганський та Приміський) , які на сьогодні ще знаходяться в темряві та заміна ліхтарів на енергоефективніші.

Мешканці приватного сектора незадоволені й станом дорожнього покриття (або його відсутністю) на переважній більшості вулиць. Крім того, люди підняли питання щодо облаштування тротуару на вулиці Прирічній, збільшенні кількості автобусів на 116-му маршруті та запровадження комунального автобуса на маршруті 116-А.