18квітня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО У Кропивницькому вп’яте відзначили Міжнародний день недоношених дітей (ФОТО)

СУСПІЛЬСТВО

У Кропивницькому вп’яте відзначили Міжнародний день недоношених дітей (ФОТО)

Сьогодні, 15 листопада, у перинатальному центрі обласної лікарні Кропивницького сталася визначна подія.

15 2

До закладу завітали діти, які завдяки професійності лікарів сьогодні мають можливість бути повноцінними громадянами нашого суспільства.

15 6

Із нагоди Міжнародного дня недоношених дітей уже вп’яте медичний персонал лікарні зустрічає у себе тих, кому свого часу вони своїм професіоналізмом подарували щасливий квиток у життя.

15 12

«Сьогодні тут наші янголята та їхні мами, які свого часу повірили в нас, а ми повірили в них. Ми посміхаємося і плачемо від радості разом з вами, адже ми – теж батьки і у нас теж народжувалися діти, і не у всіх без проблем. Так, були складні моменти, сльози розчарування, якась недовіра, але ми пройшли через усе разом із вами», – зазначила у вітальному слові головна лікарка медзакладу Лариса Андрєєва.

15 4

15 5

Різнокольорові кульки, весела музика, улюблені дитячі персонажі, солодощі та родинна атмосфера були наповнені ні з чим не порівняними емоціями – щасливим батьківством.

15 11

15 10

15 8

«Шановний колектив нашого улюбленого перинатального центру, дуже часто ми дякуємо Богові та забуваємо сказати слова нескінченної вдячності вам – його посланцям на Землі. Лише завдяки вам, наші діти дихають. Ми вдячні за те, що попри все ви продовжуєте рятувати наше майбутнє», – не стримуючи сліз дякували персоналу колишні пацієнтки, а зараз – найщасливіші у світі матусі.

15 3