23квітня2024

ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО Міський голова Кропивницького претендує на звання кращого управлінця в Україні

СУСПІЛЬСТВО

Міський голова Кропивницького претендує на звання кращого управлінця в Україні

Кожен міський голова, який йде служити громаді, повинен мати успішну програму та професійну команду однодумців, об’єднаних однією метою – розбудувати місто та зробити все, аби соціальний інтерес і оцінка людей були прозорими.

30 3

У цьому переконаний лауреат загальнонаціональної програми «Людина року-2019» у номінації «Міський голова року» Андрій Райкович.

«Ми розробили чимало програм, які успішно реалізовуємо. І мені приємно звітувати перед громадою і державою, що втілення цих проєктів у життя приносить чимало користі. Сьогодні самоврядування є саме тим вектором, який на "передовій" веде безпосередній діалог із виборцями», – зазначив очільник Кропивницького під час інтерв’ю на телеканалі «Наш».

Відповідаючи на запитання ведучої, голова обласного центру розповів про досягнення та надбання місцевої влади, а також про плани на майбутнє.

«Мрія кожного міського голови, аби та територія, де він працює, була найкращою. Ми хочемо, аби в нашій державі закінчилася війна, аби економіка динамічо розвивалася, були створені робочі місця та соціальні гарантії для людей. Я щиро зичу цього і всій Україні, і нашій громаді», – зауважив Андрій Райкович.

Детальніше – у відео.

Читайте також: Мер Кропивницького – серед лауреатів пpогpами «Людина pоку-2019»