25квітня2024

ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО У Кропивницькому заохочуватимуть працівників дошкілля

СУСПІЛЬСТВО

У Кропивницькому заохочуватимуть працівників дошкілля

19 3У рамках проекту «НОВА УКРАЇНСЬКА ШКОЛА» для 36 закладів загальної середньої освіти Кропивницького було придбано 3038 комплектів одномісних шкільних парт на суму 3,7 мільйона гривень.

Про це повідомила заступниця міського голови Наталія Дзюба під час звіту щодо результатів виконання бюджетних програм у 2019 році

Минулоріч до шкіл обласного центру надійшли допоміжні навчальні приладдя та пристрої на загальну суму 1177,7 тисячі гривень: комп`ютерна техніка (101 ноутбук та 50 принтерів) та ігрові набори Six Bricks в кількості 2975 штук й LEGOPLAYBOX – 204 штуки.

Ще 363 комплекти комп`ютерного обладнання і 187 ноутбуки були придбані для підвищення якості освіти. Також проведені роботи щодо послуг з доступу до швидкісного інтернету для освітніх закладів і установ.

За інформацією начальниці управління Лариса Костенко, у планах управління освіти на 2020 рік - продовження процесу оптимізації мережі закладів та реалізації нововведень.

«Маємо на меті запровадити місцеві стимули для працівників дошкілля з метою збереження кадрового потенціалу. А ще будемо впроваджувати систему управління безпекою харчових продуктів. Також продовжуватимемо зміцнення матеріально-технічної бази, реалізацію освітянських проектів і, звичайно, консолідацію партнерських зав'язків між всіма учасниками освітнього процесу», - відзначила посадовиця.

Фото Гречка