20квітня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО Олексій Чернишов: Відреставрована спортшкола створить умови для появи нових олімпійських чемпіонів на Кіровоградщині

СУСПІЛЬСТВО

Олексій Чернишов: Відреставрована спортшкола створить умови для появи нових олімпійських чемпіонів на Кіровоградщині

d1f0eac9053dbae359f621941127f4a9

Учора, 7 травня, міністр розвитку громад і територій Олексій Чернишов оглянув роботи з реконструкції обласної спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву-2 у Кропивницькому.

«Переконаний, що цей об’єкт стане символом Кіровоградщини, спрятиме розвитку спорту й створить умови для появи нових олімпійських чемпіонів і видатних спортсменів», – зазначив Олексій Чернишов.

Як проінформував голова ОДА Андрій Балонь, під час реконструкції школи замінили вікна, збільшили площу спортивної зали, придбали обладнання по коондиціонуванню і вентиляції приміщення. Цьогоріч триватимуть внутрішні роботи, які дозволять у результаті проводити спортивні тренування і змагання, згідно норм міжнародного рівня.

Як інформував ЗПУ, крім об’єктів освітньої та спортивної сфер, Олексій Чернишов і Андрій Балонь проінспектували хід ремонту на кількох ділянках доріг.

aba657c8dd6b5ac15067b373ccc75331

           Читайте також: Міністр розвитку громад і територій оглянув шляхопровід на Кіровоградщині та пообіцяв фінансову підтримку