19квітня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО Роботи з термомодернізації приміщення загальноосвітньої школи у Кропивницькому виконали на дві третини (ФОТО)

СУСПІЛЬСТВО

Роботи з термомодернізації приміщення загальноосвітньої школи у Кропивницькому виконали на дві третини (ФОТО)

27696 1200x800 2

У Кропивницькому тривають роботи з термомодернізації приміщення загальноосвітньої школи № 31.

27688 1200x800 2

Днями міський голова Андрій Райкович особисто перевірив, як вони просуваються. 

За словами начальника управління капітального будівництва Сергія Білокіня,  у приміщенні вже повністю замінені віконні блоки, майже завершені роботи по заміні світильників. Утеплення фасаду виконали на 70%. Нині тривають роботи з утеплення цоколів, заміни системи опалення. Також проводять заміну в’їзних воріт та ремонтуються ганки.

"Школа розташована у великому спальному мікрорайоні міста, тут навчається багато дітей, тому дуже важливо, аби класні кімнати були теплими та якісно освітленими. У цьому закладі ми вже відремонтували спортивну та актову зали, хореографічний клас. Зараз одне з головних наших завдань – підготувати всі школи до прийому першачків. Я вже дав відповідне доручення своєму профільному заступнику. До осені всі класні кімнати повинні бути відремонтовані та облаштовані відповідно до вимог нової української школи", – зазначив Андрій Райкович. 

Проєктом ремонту школи передбачено утеплення фасадів та цоколю, заміна віконних та дверних блоків, системи опалення, ремонт існуючої системи вентиляції.

Кошторисна вартість робіт на  об’єкті становить 28,7 мільйона гривень, з яких 11,5 мільйона гривень – інвестиції від НЕФКО.

27692 368x264 2