19квітня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО У Кропивницькому триває заповнення водою теплових мереж

СУСПІЛЬСТВО

У Кропивницькому триває заповнення водою теплових мереж

0008 batareya opalennya obigrivach kaloryfer stanchak 01 e1507805009272

Підготовку житлового фонду до входження в опалювальний сезон, і в цілому – підготовку до зими обговорили під час наради з керівниками житлово-комунальних підприємств під головуванням заступника міського голови Олександра Вергуна.

На щопонеділковій апаратній нараді міський голова Андрій Райкович дав низку доручень щодо підготовки до опалювального сезону в обласному центрі.

Посилена увага – до заповнення водою теплових мереж, процес має здійснюватися поступово, аби мінімізувати небезпеку поривів. Про хід робіт поінформував головний інженер КП “Теплоенергетик” Валерій Челядінов. У посиленому режимі працюють і ЖЕО з ОСББ, аби оперативно реагувати на можливі форсмажорні ситуації. Головне управління житлово-комунального господарства міської ради вводить щоденний моніторинг і звіт по входженню в опалювальний сезон.

"Опалювальний сезон на нас чекає нелегкий. Усі працюють у посиленому режимі – цього від нас вимагає міський голова Андрій Райкович, і цього від нас чекають жителі міста – щоб їхні домівки, школи, лікарні, дитячі садки – були з теплом", – зазначив Олександр Вергун.

Серед інших питань, що також обговорювалися на нараді, –- ямковий ремонт доріг, вивезення опалого листя та взагалі сміття із приватного сектору міста, і особливо – з мікрорайону Нового, ліквідація поривів на водогоні “Дніпро-Кіровоград”.