19травня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО У Кропивницькому презентували туристичні надбання області (ФОТО)

СУСПІЛЬСТВО

У Кропивницькому презентували туристичні надбання області (ФОТО)

Учора, 9 листопада, у День працівників культури, в приміщенні універсальної наукової бібліотеки імені Дмитра Чижевського урочисто відкрили обласний інформаційно-туристичний центр.

10 3

10 6

На переконання організаторів – це ще один крок для розвитку туристичної галузі Кіровоградської області.

Нагадаємо, що нещодавно на базі закладу запрацював туристичний портал, де зібрана інформація про основні осередки та локації, що допомагають гостям області побачити усю красу нашого краю.

«Туристичний портал – це поштовх для розвитку регіонального туризму. Тут зібрані усі локації, які ми на сьогодні маємо, а також туристичні магніти. Людина, яка знаходиться в області, чи то в Україні, чи поза її межами має можливість ознайомитися із туристичними подіями, котрі відбуваються у нас зараз або заплановані на майбутнє. Цей сайт активний і він оновлюється щодня», –  зазначила директорка бібліотеки Валентина Животовська.

У фойє книгозбірні представили інформаційні, літературні, ужиткові та фотовізитівки області, кожна з яких несе в собі часточку регіону. За допомогою цих предметів про Кіровоградщину зможуть дізнатися у найвіддаленіших куточках України.

10 4

10 3

10 5

Валентина Животовська наголосила, що їхні надбання – це також підтримка малого і середнього бізнесу. Адже на інтернет-ресурсі є інформація про усі туристичні агенції, місяця харчування, проживання в області, що допомагає зробити гостини на Кіровоградщині максимально комфортним.

По закінченні презентації відбулися нагородження з нагоди професійного свята.

10 1

10 2